top of page

Hvem er vi og hva vi gjør

On iT Technologies er én partner for alt relatert til 3D-printing: profesjonelt utstyr, materialer, tjenester, opplæring og råd. Sammen kan vi legge til en ny dimensjon til suksessene av din bedrift, skole eller universitet.

 • Utforsk Fremtidens Produksjon med On iT Technologies

 • I On iT Technologies er vi ikke bare en leverandør; vi er din partner i den fjerde industrielle revolusjonen. Med et utvalg av toppmoderne 3D-printere og filamenter, setter vi standarden for innovasjon og kvalitet.

 • Designet for Industrien 4.0
  Vi skreddersyr løsninger som møter morgendagens behov i dag, ved å utnytte kraften av 3D-printing for å drive industriell fremgang.

 • Implementering av Ny Teknologi
  Vår ekspertise strekker seg utover salg. Vi implementerer banebrytende teknologi som transformerer produksjonsprosesser, gjør dem mer effektive og kostnadseffektive.

 • Utdanning i 3D-Printing og 3D-Modellering
  Vi tror på kunnskapens kraft. Derfor tilbyr vi omfattende undervisningsprogrammer i 3D-printing for skoler, utrustning studenter med ferdighetene de trenger for fremtiden.

 • Støtte til Næringslivets Vekst
  Vår misjon er å hjelpe næringslivet å blomstre gjennom tilpassede råd og støtte, sikrer vi at våre kunder ikke bare overlever, men trives i det stadig skiftende markedet.

 • Vi Lytter, Rådgir, og Støtter
  Din suksess er vår prioritet. Hos On iT Technologies engasjerer vi oss i dine prosjekter med en lyttende øre, gir målrettet rådgivning og tilbyr støtte på hvert trinn av veien.

 • La oss sammen forme fremtiden med 3D-printing.

3D-printer bilde

Vår Misjon: Å forme fremtiden sammen med deg

Hos On iT Technologies, er vi mer enn bare en leverandør; vi er din helhetlige partner innen 3D-printing. Vi tilbyr et komplett spekter av tjenester - fra avansert utstyr og høykvalitets materialer til skreddersydd opplæring og ekspertise.

Vårt mål er å gjøre 3D-printing tilgjengelig og anvendelig for alle, enten det gjelder å utvide mulighetene for din bedrift eller å berike læringsopplevelsen i skolen.

Ved å samarbeide med oss, åpner du døren til en verden av muligheter hvor innovasjon møter praktisk anvendelse.

Vi er dedikert til å hjelpe deg å utforske, implementere og mestre 3D-printingsteknologien, slik at du kan legge til en ny dimensjon til dine suksesser.

Med On iT Technologies ved din side, er fremtiden ikke bare noe du kan forestille deg – det er noe du kan skape.

Kjerneverdier

Innovasjon

Skape fremtiden gjennom banebrytende teknologier og kontinuerlig fornyelse.

Åpenhet

Bygge tillit med gjennomsiktighet i alle prosesser og opprettholde åpen dialog med våre kunder og partnere.

Tilgjengelighet

Gjøre avansert teknologi tilgjengelig for alle, forenkle komplekse løsninger for å møte reelle behov.

bottom of page